Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Een converterende webshop is cruciaal. Het gaat niet alleen om de esthetiek, maar ook om de functionaliteit. Met de juiste call-to-actions en optimalisaties, stimuleren we meer verkopen. Ik neem uw webshopproject van begin tot eind in handen. Van het bouwen van de site tot het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten en het opzetten van effectieve marketingcampagnes, ik bied een allesomvattende service. En het houdt niet op bij de lancering – ik sta ook klaar voor het onderhoud van uw webshop, zodat deze altijd optimaal blijft presteren.

Webshop laten bouwen

Waarom kiezen voor een webshop gemaakt door Area7?

Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring in het bouwen van webshops en websites. Mijn stijl is luxueus, praktisch en professioneel. Door het directe contact met mij kan ik u snel helpen, en ben ik zeer flexibel. Bij mij kan je ook terecht voor andere diensten omtrent e-commerce. Ik zet bijvoorbeeld gerichte campagnes op om uw webshop nog betere te doen converteren. Wat uw bedrijf nodig heeft, kan ik realiseren. Ik maak een webshop op maat van uw bedrijf en met oog op conversie en authenticiteit.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik luister naar uw ideeën en wensen en combineren dit met mijn creatieve inzichten en technische knowhow. Het resultaat? Een op maat gemaakte website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor prestaties. Van responsief design tot geavanceerde functionaliteiten, ik streef ernaar om uw online aanwezigheid te laten uitblinken.

Ontdek de voordelen:

 1. Maatwerk: Elke webshop die ik creëer, is uniek en op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften en doelgroep.
 2. Expertise: Met meer dan 5 jaar ervaring in het bouwen van webshops en websites, breng ik een schat aan expertise naar uw project.
 3. Stijlvol ontwerp: Mijn stijl is luxe, praktisch en professioneel, waardoor uw webshop niet alleen mooi is, maar ook functioneel en professioneel oogt.
 4. Directe communicatie: Met direct contact met mij kunnen we snel schakelen en aanpassingen maken, waardoor uw project soepel verloopt.
 5. Flexibiliteit: Ik pas me aan aan uw planning en behoeften, waardoor ik zeer flexibel ben in het leveren van de beste oplossingen voor uw webshop.
 6. Uitgebreide diensten: Naast het bouwen van uw webshop, heb ik een breed scala aan diensten, waaronder SEO-geoptimaliseerde teksten, marketingcampagnes en onderhoud van uw webshop.
 7. Resultaatgericht: Ik streef ernaar om webshops te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor conversie en authenticiteit, zodat uw bedrijf kan gedijen in de online markt.

Webshoponderhoud

Webshop laten onderhouden

Heeft uw bestaande webshop onderhoud nodig? Moet u tal van producten aan uw online winkel toevoegen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Of heeft u onlangs een nieuwe webshop door ons laten maken en wilt u dat deze goed wordt onderhouden? Wat uw situatie ook is, bij Area7 Marketing bent u aan het juiste adres.

Wat omvat deze dienst?

 1. Regelmatige software-updates: Ik zorg ervoor dat uw webshop altijd draait op de nieuwste versie van de gebruikte software, wat essentieel is voor beveiliging en prestaties.
 2. Back-upbeheer: Ik implementeer een betrouwbaar back-upsysteem om ervoor te zorgen dat uw belangrijke gegevens altijd veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld indien nodig.
 3. Beveiligingsaudits: Regelmatige beveiligingsaudits worden uitgevoerd om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen, waardoor uw webshop beschermd blijft tegen cyberaanvallen.
 4. Prestatieoptimalisatie: De snelheid en prestaties van uw webshop worden geoptimaliseerd, wat niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook bijdraagt aan een betere ranking in zoekmachines.
 5. Technische ondersteuning: Ik sta altijd klaar om technische problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw webshop altijd soepel blijft draaien.
 6. Contentupdates: Indien gewenst, help ik u bij het bijwerken van productinformatie, afbeeldingen en andere inhoud op uw webshop om ervoor te zorgen dat deze relevant en up-to-date blijft voor uw klanten.
 7. SEO-optimalisatie: Ik voer SEO-aanpassingen uit om ervoor te zorgen dat uw webshop goed scoort in zoekmachines en meer organisch verkeer genereert.
 8. Gebruikerservaring verbeteringen: Ik werk ook aan het verbeteren van de gebruikerservaring van uw webshop door het implementeren van nieuwe functies, het optimaliseren van de navigatie en het aanpassen van het ontwerp indien nodig.

Bent u klaar om uw verkoop naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen uw webshop kunnen realiseren! Stuur een e-mail naar info@area7.be

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek
webshop laten maken

Leave a comment