Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Branding


Just Lust is een bloeiende online webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van elegante en verleidelijke lingerie voor vrouwen. Mijn betrokkenheid bij dit dynamische bedrijf omvatte het creëren van een uitgebreide brand guide en het ontwikkelen van de volledige huisstijl. Met oog voor detail en gevoel voor stijl heb ik gestreefd naar een visuele identiteit die niet alleen de essentie van Just Lust weerspiegelt, maar ook aantrekkelijk is voor hun doelgroep.

just lust logo

Webshop

Aangezien Just Lust uitsluitend online opereert, was het van uiterst belang om een soepel verlopend verkoopproces te waarborgen. Klanten hebben bovendien de mogelijkheid om een account aan te maken, waarmee ze hun bestellingen en facturen gemakkelijk kunnen beheren. Deze website is ontworpen met aandacht voor de vastgestelde branding, met name het sensuele element dat de website moet uitstralen. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd om zowel de functionele aspecten van het verkoopproces als het verleidelijke karakter van Just Lust in harmonie te brengen.

Just Lust website

Advertentiebeheer

Het lanceren van een nieuwe website op de markt brengt de nodige uitdagingen met zich mee, en daarom hebben we strategisch onlineadvertenties gecreëerd om de verkoop te bevorderen. Met het oog op het vergroten van de zichtbaarheid en het genereren van interesse, hebben we doelgerichte digitale advertentiecampagnes opgezet. Deze campagnes zijn ontworpen om de unieke kenmerken en voordelen van de nieuwe website te benadrukken, en zo potentiële klanten te inspireren en aan te moedigen tot actie. Door gebruik te maken van gevarieerde en aansprekende advertentieformaten hebben we gestreefd naar een doeltreffende online aanwezigheid die de merkbekendheid vergroot en de conversie stimuleert.

Interesse in een samenwerking?

Als dit project u heeft geïnspireerd en u overweegt ook een eigen website te willen, dan is dat zeker mogelijk! Stuur een e-mail met uw wensen naar info@area7.be of boek een kennismakingsgesprek via de link hieronder.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek