Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie is advertentiebeheer. Aan de hand van online campagnes krijgt u meer zichtbaarheid en meer conversies. Ik denk een strategie uit op basis van uw bedrijf en doelen en die implementeer ik op desbetreffende kanalen met focus op een goede return on investment.

SEA (search engine advertising)

Met een doelgerichte aanpak zorg ik ervoor dat uw advertenties opvallen wanneer potentiële klanten actief zoeken naar uw producten of services op Google. Ik begin met een grondig trefwoordonderzoek om de meest relevante zoektermen te identificeren die uw doelgroep gebruikt.

Wat mijn aanpak sterk maakt, is het nauwkeurige beheer van uw advertentiebudget. Ik begrijp de cruciale rol van efficiënt budgetbeheer en ik stem de strategieën af op uw financiële doelstellingen, met als doel een optimale rendement van uw investering (ROI).

Ik voorzie u van een gedetailleerde rapportage, ondersteund door geavanceerde analyse-instrumenten, waardoor u de effectiviteit van uw SEA-campagnes nauwlettend kunt volgen.

Deze dienst gaat verder dan alleen het plaatsen van advertenties. Ik streef naar continue optimalisatie, waarbij ik uw SEA-campagnes voortdurend monitor en aanpas om ervoor te zorgen dat uw advertenties consistent hoogwaardige resultaten opleveren.

Deze dienst gaat hand in hand met mijn andere diensten grafisch werk en copywriting. Om een goede SEA-campagne op te zetten heeft u nood aan krachtige visuals en converterende copywriting.

Social media

Heeft u een evenement die u wenst te promoten, wenst u meer klanten? Of gaat u werknemers in dienst nemen via employer branding? Het kan allemaal! Dankzij mijn expertise in social media advertenties kan ik doelgerichte campagnes opzetten om uw doelen te bereiken. Facebook, Instagram, Linkedin, enzovoort. Op basis van uw objectieven kijk ik welke platformen het meest geschikt zijn om uw doelgroep aan te spreken. Dankzij de juiste mix van grafische elementen en copywriting zorg ik voor een optimale return on investment.

Advertentiebeheer