Skip to content Skip to sidebar Skip to footer


Ik begrijp dat een website meer is dan alleen een digitaal platform; het is het kloppende hart van uw online-identiteit. Daarom maak ik op maat gemaakte webdesign oplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke visie en behoeften van uw bedrijf. U kan ook terecht bij mij voor website-onderhoud. Hieronder leest u er meer over.

Website laten bouwen

Waarom kiezen voor een website ontwikkeld door Area7?

Met meer dan 5 jaar ervaring in het bouwen van webshops en websites, ben ik bekend met de finesse van het vak. Mijn stijl kenmerkt zich door luxe, praktische en professionele ontwerpen. Met direct contact met mij aan het roer, kan ik snel schakelen en ben ik uiterst flexibel om aan uw wensen te voldoen. Maar daar stopt het niet; ik bied een scala aan e-commerce diensten aan. Of het nu gaat om het opzetten van gerichte campagnes om uw webshop te laten excelleren of andere benodigde diensten, ik heb het in huis. Wat uw bedrijf ook nodig heeft, ik kan het realiseren. Met mijn oog voor detail maak ik een webshop op maat, met de focus op conversie en authenticiteit, volledig afgestemd op uw bedrijf.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik stem af op uw doelgroep, neem uw missie en visie ter harte, en voer grondige analyses uit voordat ik zelfs maar één muisklik zet voor de bouw van uw webshop. Door met mij te overleggen over uw behoeften, kunnen we veel efficiënter werken en komen we snel tot een verbluffend resultaat waar u en uw (potentiële) klanten versteld van zullen staan.

Ontdek de voordelen:

 1. Maatwerk: Elke website die ik ontwikkel, is uniek en afgestemd op uw specifieke doelen en doelgroep.
 2. Gebruiksvriendelijkheid: Ik streef ernaar om niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden voor uw bezoekers.
 3. Optimalisatie: Mijn websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en prestaties, wat bijdraagt aan een hogere zichtbaarheid en een betere gebruikerservaring.
 4. Ondersteuning: Ik sta klaar om u snelle en kwalitatieve ondersteuning te bieden, zowel tijdens de ontwikkeling als daarna, om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en optimaal presterend is.
 5. Ervaring: Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring met websites en webshops voor verschillende doelgroepen.
 6. Van A tot Z: Van domeinnaam, hosting tot e-mailboxen, ik kan het allemaal. Op basis van uw behoeften zorg ik voor de nodige omkadering.
 7. Voor elk budget een oplossing: Heeft u specifieke vereisten voor uw website? Boek dan een kennismakingsgesprek en krijg een offerte op maat. We kijken dan samen wat haalbaar is voor uw budget.

Websiteonderhoud

Website laten onderhouden

Een website is geen eenmalig project; het is een dynamisch platform dat voortdurend evolueert. Regelmatig onderhoud is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw website niet alleen veilig en stabiel blijft, maar ook voldoet aan de steeds veranderende normen en verwachtingen van gebruikers.

Bij Area7 bied ik professioneel website onderhoud aan dat is afgestemd op de unieke behoeften van uw digitale aanwezigheid. Ik sta klaar om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is, zowel qua inhoud als technische aspecten.

Wat omvat deze dienst?

 1. Hypermoderne beveiliging: Laat digitale forten bouwen rondom uw website met regelmatige beveiligingsupdates om hackers een stap voor te blijven.
 2. Dynamische content updates: Houd uw publiek betrokken met voortdurend bijgewerkte, boeiende content die aansluit bij de laatste trends en ontwikkelingen.
 3. Razendsnelle technische optimalisatie: Verhoog de prestaties van uw website met technische optimalisaties die ervoor zorgen dat uw bezoekers niet alleen blijven, maar ook terugkomen.
 4. Foutloos back-up beheer: Bescherm uw waardevolle gegevens met feilloos back-upbeheer, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bent u klaar om uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen uw droomwebsite kunnen realiseren! Stuur een e-mail naar info@area7.be

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Website it makes sense