Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Branding

Skweeky Autowassers, een veelbelovend bedrijf in opkomst, concentreert zich op het bedienen van bedrijven met een uitgebreid wagenpark dat regelmatig behoefte heeft aan onderhoud en reiniging. In lijn met de missie en visie van Skweeky, heb ik het genoegen gehad om betrokken te zijn bij het versterken van hun merkimago. Hierbij heb ik een uitgebreide brand guide opgesteld en de volledige huisstijl vormgegeven. Mijn inzet was gericht op het creëren van een consistente en herkenbare identiteit die naadloos aansluit bij de kernwaarden van Skweeky en tegelijkertijd een professionele uitstraling biedt aan hun doelgroep.

Grafisch werk

Als onderdeel van het brandingsproces kreeg ik de kans om het logo te ontwerpen. Dit logo werd vervolgens toegepast op t-shirts voor het personeel, visitekaartjes en posters die ook door mij werden vormgegeven.

Website

Conform de vastgestelde branding ontwikkelde ik een website die aansluit bij de wensen van Skweeky. Het bedrijf streefde naar een professionele website die helder en doelgericht is, met een subtiele, speelse touch. Gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het beschikbare budget van Skweeky, werd er besloten om een one-pager te creëren. Deze keuze is onder andere ingegeven door de behoefte van het doelpubliek van Skweeky, dat vaak beperkte tijd heeft. Met een one-pager heeft de potentiële klant direct toegang tot alle benodigde informatie. Een one-pager website is een website zonder extra pagina’s. Het menu werkt aan de hand van ankerpunten die verwijzen naar alle informatie op de homepagina.

Eveneens ontwikkelde ik een specifieke website als online leerplatform voor het personeel. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om de training op elk gewenst moment te herhalen, wat bijdraagt aan het continu verbeteren en handhaven van de kwaliteit van hun diensten. Om toegang te krijgen tot de beveiligde video’s, kregen de medewerkers hun eigen persoonlijke inloggegevens.

website Skweeky
Screenshot van de homepage van www.skweeky.be
Screenshot van de inlogpagina van het Skweeky onlineplatform
Screenshot van het Skweeky onlineplatform