Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Unilin is wereldwijd toonaangevend in interieurontwerp en bouw. Ze produceren diverse producten, waaronder laminaatvloeren, luxe vinyltegels, parket, tapijttegels, tapijt, panelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen, en isolatieplaten.

Webdesign

Voor Unilin heb ik een stage-website ontwikkeld die diende als een richtlijn voor de besprekingen met betrekking tot Lentex Flooring, een merk dat ze in Polen willen lanceren. Hoewel deze website niet volledig werd voltooid, fungeerde deze als een testcase, waarbij de nadruk vooral lag op het belang van webdesign, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De stage-website bood waardevolle inzichten en mogelijkheden om de optimale gebruikerservaring en visuele aantrekkingskracht van de uiteindelijke Lentex Flooring-website te waarborgen. Het project benadrukte het belang van een doordachte aanpak bij het introduceren van nieuwe merken op diverse markten en de cruciale rol van webdesign in dit proces. Hiervoor communiceerde ik met de marketingdienst in Polen.

Webshop

Ik heb ook een functionele webshop ontwikkeld voor dit concept. Deze werd echter niet volledig afgerond, aangezien het slechts als voorbeeld diende van de mogelijkheden voor Lentex.

webdesign unilin flooring

Interesse in een samenwerking?

Als dit project u heeft geïnspireerd en u overweegt ook een eigen website te willen, dan is dat zeker mogelijk! Stuur een e-mail met uw wensen naar info@area7.be of boek een kennismakingsgesprek via de link hieronder.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek